DE vierkante meters

20
BESCHIKBAAR VANAF
540
PER VERDIEPING TE HUUR
1080
TOTAAL 2 VERDIEPINGEN
500
EXTRA BEDRIJFSHAL

HIGHLIGHTS

✓ Beschikbaar vanaf 20m2
✓ Voorzien van ruim parkeerterrein (ca. 95 parkeerplaatsen)
✓ Gratis gebruik vergaderruimte
✓ WI-FI en glasvezelaansluiting voorbereid
Er is een pantry met voorzieningen
Voorzien van luchtkoeling

BEREIKBAARHEID

Business Centre Marssteden 70 bevindt zich aan de doorgaande weg van Enschede naar Boekelo, met uitzicht op de weilanden. Binnen 5 minuten rijdt u op de A35 en 10 minuten de andere kant op ligt de Universiteit Twente. Ook het stadion van FC Twente is slechts 5 minuten rijden.

VOORZIENINGEN

Zoals in elk gebouw, zijn er voorzieningen die per huurder worden geregeld. Denk daarbij aan de afrekening van gas, water en elektra, de onderhoudsbijdrage verwarming, de schoonmaak, glasverzekering en tenslotte het onderhoud buitenterrein en afvalafvoer.

ONDERSTEUNING

U huurt niet alleen kantoorruimte, maar kunt ook gebruik maken van de aanwezige diensten. Het is mogelijk om laagdrempelige ondersteuning te krijgen bij uw bedrijfsvoering over bijvoorbeeld duurzaamheid, marketing en financieringsvraagstukken.

NETWERK

Om de netwerkfunctie van Business Centre Marssteden 70 te bespoedigen en bestendigen, worden meerdere keren per jaar korte inspirerende pitches gecombineerd met een hapje en een drankje. Gaat het de ene keer over groen ondernemen, de volgende keer kijken we naar innovatie met behulp van de universiteit. Steeds andere onderwerpen, altijd bedoelt om u te inspireren.

SOCIAL MEDIA

Kijk voor ons actuele aanbod en het laatste nieuws op onze Facebookpagina. U treft hier uitgebreide informatie over de beschikbare kantoorruimte, inclusief foto’s. Daarnaast houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de omgeving.